Haber

Ordered Kebab Yeni Şubeler Açarak Başarısını Sürdürüyor

Müşterileri tarafından oldukça beğenilen ve sektörde adından söz ettiren Aranjman Kebap işletmecileri yeni şubeler açacaklarını duyurdu. Çelik kardeşler, “Dünyanın her yerinde Row Restaurant olarak büyümeye devam ediyoruz. Hem Türk mutfağını hem de kültürünü sadece ülkemizde değil tüm dünyada temsil etmek istiyoruz. Bu nedenle yeni şubelerimizi hayata geçirmek istiyoruz.” hız kesmeden tüm hayranlarımızla birlikte.” söz konusu.

YENİLİK HER ZAMAN YANINDA

Değişen dünyaya yemek kültürü ile ayak uydurduklarını belirten Çelik kardeşler, “Menümüzde ve restoranlarımızda her geçen gün daha yenilikçi sunumlar ve yaklaşımlar oluşturuyoruz. Oluşturduğumuz konsept ile hedefimiz yeni heyecanlar yaratmak. Yemek yiyormuş hissini yaratmak istiyoruz.” söz konusu.

“TÜRK MUTFAĞI DÜNYADA ÖNEM KAZANDIYOR”

Çelik kardeşler, “Türk mutfağı dünyada her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. İnsanların Türk yemeklerine olan ilgisi her geçen gün artıyor. Sıralı Kebap olarak tüm dünyada ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz. Gerekli önemi gösteriyoruz.” Her bir müşterimize ve sunduğumuz her yemeğin usta şeflerimiz tarafından hazırlandığını anlatan “Hızlı büyümeyi başardık. Tecrübe ve özen her zaman en önemli kuralımızdır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu